Ein heil gjeng vaksne karar, bygg tribune på grusbana ved hallen fredag 7/5. Nydelig ver, Ingen ting å seie på arbeidslysta heller. Ja dette blir ”storveis” seier fleire av karane. ”Tribuna blir så stor at vi kjem nok ikkje til å greia å fylle henne opp før til NM” seier Jon i mellom hammarslaga. Kjell og Kenneth hjelpast med å sette fast andre høgda på tribuna, praten går liveleg, det er ikkje første gongen dei held i ein hammar det kan ein sjå… Rune og Svein dreg opp snorer, og kontrollerar at det heile blir ”beint” og rett. ”Litt til venstre der Rune, slik JA” seier Svein ”Snorrett ditta”. Ove ber material så sveitten silar. Der kjem Asgeir også,
”Vart litt for sein, blei lenger enn kva eg trudde ute på anlegget” seier Asgeir og er allereie i sving. Han som skulle ta bilde av lillegutane går og set seg i bilen, vrir rundt tenningsnøkkelen å tenkjer: Set vi nok pris på kor privilegerte vi er som bur her? Kvifor vil eigentlig alle stortingspolitikarar flytte oss til såkalla sentrale strok? Nei takke meg til ein maidag i Vanylven blant levande menneskjer… Bilen er stoppa eg er heime, heime på Åheim.

Guttelaget med nytt uavgjort

Sååå nær sin første seier……..

Guttekamp 7-er: Vartdal –Åheim 4 - 4
Vartdal gras

Fredag kveld var guttelaget på besøk hos Vartdal. En meget jevn kamp, der det svinget frem og tilbake gjennom hele kampen. Mot slutten ble det meget spennende, det sto 3-3 da det var 1 min. å spille av kampen. Så skåret Åheim, og alle trodde at nå tar vi med oss poengene heim, men Vartdal gjekk rett i angrep etter avspark og fikk et omdiskutert frispark i god posisjon. Ballen ble lagt inn i feltet og aggressive Vartdalspillere klarte å få ballen i mål.
Åheim manglet noen spillere til denne kampen, så Kai Robin Hellebust ble hentet opp fra småguttelaget. Han spilte en meget god kamp, og skåret to av Åheim sine mål. De to andre målene var det en fremdeles småskadet Elling Flister som sto for.

Etter nå å ha spilt mot alle lagene i serien, så står laget med 3 uavgjort og 2 tap. Det har vært jevne kamper, så med den innsatsen som var mot Vartdal, så kan det fort bli noen 3 poengere også. Neste heimekamp er mot Sæbø fredag 11.juni, så møt opp og heie frem guttene.

Åheim - Sykkylven 2 AVLYST!!

Kampen mellom Åheim og Sykkylven 2 som skulle spelast lørdag 12 juni er avlyst.
Dette på grunn av at Sykkylven ikkje greidde å stille lag.
Etter kva aaheim.no forstår vil Åheim kreve 3 poeng pga dette.

Vi kommer tilbake med meir.

Endelig vann guttelaget!!

Gutter 16. Åheim - Sæbø 9-3

Endeleg! etter to tap og tre uavjort kom første seier for Åheim sitt gutte lag. Denne kampen hadde vi hentet inn to smågutte spillere, Kai - Robin Hellebust og Daniel Ekremsæter. Begge spillerene spilte ein meget god kamp, og tilførte laget det lille ekstra som vi har manglet i noen av dei andre kampen.
Åheim hadde god kontroll på denne kampen skjølv om tempoet datt litt i slutten på andre omgang , men det var ikke noen tvil om hvilet lag som kom til å vinne denne kampen.
Årets mål på Løvold stod Pål Hellebust for , med eit langskudd der ballen var innom begge målstengerne før den havnet i nettet.
Andre målskårere for Åheim : 2 mål på Marius og Daniel Ekremsæter. 1 mål på Elling Flister, Jainel Fontes , Håvard Løvold og Raymond Ekremsæter.

ÅHEIM YOUNG GUNS FOR LETTE I VINDEN!

Harøy – Åheim 6-1 (4-0)
Harøy Stadion
Dommer: Arild Steinsbu, Aafk
Gult kort Åheim: Nils Svein Hansen.

Åheim som denne kampen stilte med 9 juniorer frå start, vart minst et nummer for lette denne vindfulle dagen på Harøy. Det hadde gått 290 dager siden sist Åheim tapte ein bortekamp, men i dag var det ingen tvil.

Les kva Harøy IL skriv på sine nettsider

Endelig seier for Lille 93

Åheim - Gurskøy 4 - 3 (2 - 0)

Etter hard motstand i samtlige kamper på Grodås Cup, var det "på'an" igjen i den vanlige serien allerede mandag for gjengen på Lille 93 laget. En god natts hvile hadde tydeligvis gjort godt, for de gikk ut i hundre mot Gurskøy. Ved pause var stillingen 2 - 0 etter nydelig en-touch spill og fine prestasjoner. Utover i andre omgang så det ut til at batteriene igjen var utladet, for Gurskøy kjempet seg inn i kampen og opp i ledelsen til 2 - 3. Men Åheim-spillerene ristet av seg motgangen og kom tilbake i sluttminuttene og fikset både 3-3 og 4-3, til stor glede for seg selv og ikke minst for heiagjengen på sidelinjen. Dei som putta på for Åheim var Elise (2), Martin og Tito. En ypperlig måte å avslutte vårsesongen på.

Arnljot

Åheim tapte fortjent mot Hovdebygda

Åheim - Hovdebygda 0 - 3 (0 - 0)
Åheim Stadion, 27.06.04
Dommer:Arild Steinsbu, Aafk

Mål: Hovdebygda:Tommy Abrahamsen, Espen Vidal og Runar Gretland

Åheims unge mannskap vart som vi frykta for lette for et rutinert Hovdebygda lag.
Åheim kom aldri skikkelig inn i kampen, og vart springande i mellom, medan Hovdebygda spelte ball.

NYTT STOR TAP FOR A-LAGET!

Ørskog – Åheim 7-1 (2-1)
Ørskog Stadion
Dommer: Kenneth Osnes, Vigra
Mål Åheim:Nils Svein Hansen
Rødt kort Åheim: Pål Hellebust

Åheim er ikkje inne en god stim for tida. Også denne kampen mot Ørskog sleit vi før kampen men å komponere en slagkraftig første 11. Igjen var vi uten keeper og backen Torgeir Halsen stod i mål, nåke han takla bra.
I tillegg måte Per Kenneth Hovdevik spele, sjølv om han var sjuk.

Framgang, men nytt tap for a-laget

Skodje - Åheim 4-2 (3-1)
Skodje Stadion
Dommer: Arne Per Andersen, Aafk
Mål Åheim: Nils Svein Hansen og Torgeir Hellebust
Gult kort Åheim: Odd Arne Kragseth, Øyvind Bakkebø og Torgeir Halsen

Norway Cup: Åheim tapte for fjorårs finalist.

Norway Cup Søndag 25 juli:

Åheim - Skjold 0 -5 (0 -1)
Abilsø

Åheim møtte søndag Skjold fra Drammen på Abilsø feltet. Som ventet vart dei noen hakk for gode for Åheim. Åheimgutane kjempa som løva og holdt det meriterte Drammenslaget med kun 1-0 bak etter første omgang. Keeper Alk Kristian stod en meget god omgang, og alle var på hugget.
Ligge etter pause får Kai Robin Hellebust en stor sjanse, men det særdeles gode Skjold keeperen redda fint. Etter dette gjekk lufta litt ut, og vi fekk til slutt 5-0 i sekken. Vi fekk desverre en del halvskader, men kun Marius Ekremsæter ser ut til å miste dagen kamp mot Havørn.Åheim må idag slå Havørn om vi skal holde drømmen om a-sluttspel ved like.
Vi kommmer med ei oppdatering i morgen.

Norway Cup: Åheim vann kamp nr 2

Åheim - Havørn 4-0 (2-0)
Mål Åheim: Odd Einar Hellebust, Pål Hellebust, Kai-Robin Hellebust og Elling Flister.

Åheim gjor en flott kamp og revansjerte tapet mot Skiold mor Havørn.
Åheim var best heile kampen, og seiere kunne lett ha vært masse større.
Fint overgangspel, der ballen var i spel heile tida, gjor at vi spelte ut Havørn. Vi vann dei fleste duellane og hadde fiste fine detlajer i spelet. Heimeværande trener Freddy Lyngvær har all grunn til å være fornøgd.

Som i første kampen fekk alle disponible spelarar være med. Kun en skadet Marius Ekremsæter var ikkje med, vi håper at marius er med igjen idg. Ein "lårhøne" skadet Pål Hellbust spelte 25 minutt, nåke vi håper vi også skal få til idag.

Idag skal vi møte Sæbø. Vi må slå Sæbø for å være klar for a-sluttspelet. Med tap eller uavgjort er det Sæbø som går vidare og vi må då spele b-sluttspel. Vi håper å trur at vi skal ta "skalpen" til Sæbø, og få spele prestisjefullte a-sluttspelet.

TVI TVI

sre

Norway Cup: Tap, men klart for B-sluttspel.

Åheim håpefulle tapte tirsdag kampen mot Sæbø. Åheimvar dårlige første 10 minutta og lå då under med 2-o. Etter dette var Åheim klart best resten av kampen. Åheim hadde ei rekke store sjanser i første omgang uten å få hull på "bylen". Etter pause fekk Elling en kjempesjanse etter kun 20 sekund, den elles sikre Flister greide ikkje å få ballen i mål, og Sæbø kontra og scoret 3-0 målet. På dette tidspunkt trengd Åheim 4 mål for å gå vidare til a-sluttspell. Åheim tilbake veldig etter dette. og fekk to raske mål av en spelesugen Marius Ekremsæther og bror Daniel. Åheim forsatte å presse, men fekk desverre ikkje inn fleire mål.

Vi må då nøye oss med med b-sluttspel, nåke som kan være muligens ei bedre løysning, når vi ser på motstandere vi hadde fått i a-sluttspelet.
I b-sluttspelet skal vi møte Ålesundslaget Rollon, og vi håper og ttrur vi skal vinne den kampem.
Når det gjelder skadesituasjonen er På forsatt litt merket. Marius spelte og såg ut til å greie seg bra i går. Kent-Ove har vårte sjuk og har forløpig flyttet fra skulen, og er tvilsom idag...

sre

DOMMER I FOKUS DÅ ÅHEIM TAPTE

”Duellen” mellom Åheimskeeper Tormod Hvattum og dommer Jan Erik Myklebust midt i andre omgang var dagens ”snakkis” på Åheim Stadion.

Åheim – Spjelkavik 2 2 – 4 (1 – 1)
Dommer: Jan Erik Myklebust
Mål Åheim: Torgeir Halsen og Per-Kenneth Hovdevik
Gult kort: Torgeir Hellebust og Tormod Hvattum

Poeng i morsom kamp mot Åmdal

Åheim gjekk ut med ”dødsforakt i første omgang, og det ny komponerte spissduoen Elling Flister og Henning Hansen kom raskt til målsituasjoner.

Åmdal – Åheim 3 – 3 (0 – 2)
Dommer: Magne Johnny Krumsvik
Mål Åheim: Elling Flister, Henning Hansen og Lars Inge Flister.
Gult kort Åheim: Odd-Arne Kragseth
Rødt kort Åheim: Nils Svein Hansen.

Stor seier til gutelaget!!

Rovde – Åheim 0 – 13 (0 – 4)

Mål Åheim: Elling 4, Marius 3, Kent Ove 2, Håvard 2, Jainel 1, og Pål 1.

Åheim spelte 3 – 3 mot Rovde i vår kampen, så vi var spente foran kampen. Åheim begynte best, men brukte 10 minutt før første målet låg i nettet. Derifrå og ut hadde Åheim kontroll, og Åheim keeper Jonas Duestøl vart ikkje sett på dei store prøvene. Åheim ledet 4 – 0 til pause, men kunne med litt større presisjon ledet minst det doble. Vi bestemte oss for i pausen å trøkke på frå start, og satte fort inn nye mål. Til slutt hadde Rovde fått 13 i ”sekken”, dei kunne fort tapt meir, men ein glimrande Rovde keeper gjor manns jobb.
Elling Flister har med dette scoret 5 mål på to kamper, 4 for gutelaget og 1 for a-laget, ei fin veke Elling!!..

Det einaste som mangla på Rovde Stadion var at Tromsø sitt jentelag skulle dukke opp!!!

Alle 12 som var med spelte minst 1 omgang og ALLLE gjor en meget fin innsats. Neste kamp for gutelaget er mot Austefjord fredag 27 august. Vi håper mange møter opp å ser og heier på denne fine gjengen. Det fortjener dei!!

Ny seier til gutelaget.

Åheim – Austefjord 7 – 3 (3 – 0)

Åheim Stadion 27.aug 2004.

Åheim sitt gutelag fekk ei ny fin seier no fredag.
Laget fekk ein fin start, Pål Hellebust donka tidlig inn et mål, som fekk nervane til legge seg litt.
Åheim hadde ei rekke sjanser i første omgang, men greide ikkje å få inn meir en 3 mål før pause.

I andre omgang fekk Åheim et tidlig mål, og alt såg ut til å gå vgen. Men Austefjorden kom inn i kampen igjen med ei scoring like etter. Dei fekk også ei straffe, men keeper Alf-Kristian Berget redda glimrande, andre straffereding på kort tid for Åheims gode målmann.

Men Åheim kom fort inn i sporet igjen og stoppa ikkje før dei hadde sju i sekken til Austefjord.

Mål Åheim:
Pål, Elling, Ken Ove, Kai Robin, Håvard, Jainel og Robert…
Heile 7 målscorere, nåke som er flott!!

sre

Skuffande kamp mot Sæbø

Åheim – Sæbø 0 – 0

Åheim Stadion
Dommer: Dag-Hallvard Moldeskred

Undertegna har mange gange gått skuffa frå Åheim Stadion, men sjelden meir en i dag.
Dette var kampen Åheim måtte vinne. Men Åheim makta knapt å komme til målsjanser i løpet av 90 minutt.

Jørgen Sundal runda 100 kamper.

Jørgen Sundal fekk overlevert blomster før kampstart mot Sæbø, for 100 a-kamper for Åheim. Den innsats villige sundalingen har vært ei viktig brikke i laget i mange år, og har scoret mange fine mål for kvit trøvyene. Dei siste kampane har han også spelte midtbane, noko han også gjær med glans. Vi håper det blir mange kamper på deg framover Jørgen....

sre

Surt tap for a-laget
Stig Arne Ekremsæter skåret Åheim sitt mål på lørdag. Han har kommet fint tilbake i høst, etter en vår fullt med skader. (foto: Jermund)

Rollon – Åheim 3-1 (1-1)
Rollon Stadion
Dommer: Dag Harald Moldeskred, Hareid
Mål Åheim: Stig Arne Ekremsæter
Gult kort Åheim: Torgeir Halsen, Olav Øverlie og Jørgen Sundal.

Åheim låg over 20 poeng bak Rollon før dagens kamp, det var det ingen ting som tydde på under kampen.
Åheim laget var igjen med på notane, men måtte til slutt gi tapt for serieleder Rollon.