Treningskampar laurdag 3.mars i Selje.

G16  :    Selje-Åheim kl.13.00...6-2
A-lag:    Selje-Åheim kl.15.00...1-2

Kampfakta A-lag :

19min 0-1 Andre Pedersen
37min 0-2 Andreas O Kriken
83min 1-2 Joachim Refvik på frispark

Dommar: Rune Haugland

Åheim slo Hasundgot 3-2

Åheim tok nye 3 poeng i dagens kamp mot Hasundgot. Denne kampen hadde et totalt forskjellig kampbilde frå sist heimekamp. Åheim tok ledelsen 1-0 på ei heading av Nils Svein Hansen. Hasundgot utlikna til 1-1. Så scora Per Arne Ekremsæter 2-1 på ei nydelig stupheading, som var stillinga til pause. Åheim brente et straffespark rett før pause. Hasundgot spelte seg fram til mange cornere og var fleire ganger aleine med Åheim sin gode keeper Lars Aahjem, men makta ikkje å score meir enn det eine. I begynnelsen av andre omgang styrte bortelaget mykje av spelet, men det var Åheim som scorte 3-1 ved Per Gunnar Lundehaug. Minuttet etter reduserte Hasundgot nok en gang. Som så ofte før blir det scora mål rett etter et anna mål. Åheim fikk nok ei straffe på slutten av andre omgang, men makta ikkje å score på denne heller.

Kampen ebba ut med et visst trykk fra Hasundgot, men dei makta ikkje å få ballen i mål før dommaren bles av kampen.

Les meir på : hasundgot.no
                    : synste.no

Sterk 5-4 seier til Åheim over Herd 2

Etter å ha lege under både 0-2 (1-2 til pause) 1-3 og 2-4 vant Åheim til slutt 5-4 på Løvold i dag. Åheim vart for ubesluttsomme i forsvar, og slapp Herd lett til i eget felt, i tillegg hadde Åheim fleire gode sjansar i 1. omgang som dei ikkje klarte å omsetje i tellande resultat. Reduseringa i første omgang kom like før pause, og håpet var at Åheim skulle snu dette i 2. omgang. Imidlertid var det Herd som gikk opp til 1-3 og 2-4 før Åheim gjorde ein del bytter utover i andre omgang, og dermed kom måla også. Tidligere Aafk- og Hødd-spiller Eirik Hoseth var igjennom åleine med Åheim sin keeper Lars N. Aahjem, men Lars stoppa begge forsøka hans. Per G. Lundehaug, Tore Høybakk, Nils Svein Hansen (2) og Martin Stahl scora måla for Åheim.

01.07 Stadlandet/Åheim vann 4-1 borte mot Hyen

Stadlandet/Åheim vann i ettermiddag 4-1 borte mot Hyen på Hyen sentralidrettsanlegg. Jørgen Honningsvåg, Kristoffer Vårdal, Marcus Beitveit og Håvard Svastuen scora måla til Stadlandet/Åheim.