Småjentelaget vant Nordea Cup
Jentene jublar etter å ha vunnet Nordea Cup 2006
Jentene jublar etter å ha vunnet Nordea Cup 2006

Det var en spent gjeng som reiste på cup i dag. På treninga på torsdag var det kun ei av jentene som var heilt frisk, tre var vekke frå trening, fem var på bedringens vei etter å ha vært sjuke tidligare i veka. Men det var ikkje langt mellom hosteriene når jentene begynte å bevege seg. Vi i lagledelsen lurte litt på kva vi skulle gjere, et alternativ var selvfølgelig å trekke laget, men jentene hadde no lyst å prøve. Vi kontakta TMFK for å høyre kor det låg an om vi lånte spelarar fra et anna lag. Dette fekk vi lov til, og kontakta Dalsfjorden som sporty stilte opp med to jenter. Disse to har vi kjempa mot i mange sammenhenger, men jammen var det kjekt å ha dei MED oss i dag. Dei to, Eva Sofie og Kristine, bidro til at vi kunne hente heim den største pokalen i dag. Håper berre at dette kan friste dei to jentene til gjentagelse ved ei anna anledning. Sporty gjort jenter, og takk også til Njål Sætre som stilte opp sammen med jentene. Våre egne jenter spelte betre og betre utover turneringa, etter en litt nervøs start mot Skavøypoll.Kjekt å sjå at ting vi har snakka om, og terpa på trening kjem fram i kampane.
Resultata vart som følger:

Skavøypoll-Åheim 1-1
Åheim TMFK 7-0
Volda 2-Åheim 1-4
Volda 1-Åheim 1-5

Dermed vant vi på bedre målforskjell enn Skavøypoll.
Gratulerer jenter !! Kjempeinnsats av alle saman.

AH

Grodås Cup 2005
Småjentelaget jublar !!
Småjentelaget jublar !!

Sterk innsats av Åheim IL på Grodåscup.
Småjentelaget vant finalen 1 - 0 over Skodje og kunne ta imot både turneringspokal og vandrepokal fra Frode Grodås. Jentene kom til semifinale i dag formiddag etter å ha vunnet alle kampane sine i går. I semifinalen vant dei 6 - 0 over Sunnylven.
Godt jobba av jentene.

Småguttelaget fikk sølv og stor pokal i si klasse. Dei vant både 1/4 og semifinale i dag. IL Bjørn 2 vart slått 4 - 1 i 1/4finalen, og Rollon valsa dei over med 4 - 0. I finalen viste Stårheim seg for sterke til slutt og Åheim tapte 2 - 3.

Både Lillegutt 93 og Lillegutt 94 deltok også på Grodåscup i år, og dei hevda seg også godt i sine klasser. Ei stor helg for Åheim IL !!

 


Sjå resultatsida til Grodåscup:

Åheim IL
Postboks 17
6146 ÅHEIM
E-post: post@aaheim.no
     aaheim.il@gmail.com
handball.aaheim.il@hotmail.com

Org.nr:971369418

Betal medlemskap i
Åheim Idrettslag 2023

TRYKK HER.

Sparebanken Møre logo
chatletsport1logo-00000002-.png

Chatlet Sport 1 Nordfjordeid

 

Åheim Stadion

Slik blir du grasrotgiver
for Åheim IL

1009_heim_20il_20_20fotball.png

Kart Duestøylen

www.facebook.com/

Åheim IL
Åheim IL - fotball
Åheim IL Friidrett/Ski
Åheim IL - Handball

Åheim IL Fjelltrimgruppa 

Kontonr.: 3972 20 36100

doc_16053_6.jpg

vipps: nr 130056

sbm_logo_3x.png

Sibelco