A-lag 2014

Sesongen 2014 med mål om å rykke opp igjen til 5.divisjon.

Utsendinger fra styret i Åheim IL har vært i møte med Vanylven Utvikling med tanke på samling av fotballen i Vanylven. Det som er bestemt i saken er at vi skal ha et møte over nyttår der vi møter de andre klubbene i kommunen for å diskutere mulighetene for et formalisert samarbeid.

Ting tar tid. Selv om vi alle ser at vi før eller siden må gå sammen for å opprettholde aktiviteten i vårt område blir det vanskelig å klare dette for kommende sesong. Vi må se litt lenger frem i tid. For G16 er det avtalt et samarbeid med VanKam. Dette samarbeidet har fungert supert i flere år men det er viktig at det er et tilbud den dagen man er ferdig i yngres. Da må vi ha et A-lag. Vi ser også på mulighet til å få til et samarbeidslag på G19, nord eller sør om fylkesgrensa.

Planen for Åheim IL på seniornivå er et A-lag i 6.divisjon. Det er viktig for lokalsamfunnet at vi klarer å opprettholde aktiviteten og ønsker å bidra til at ungdommene våre kommer hjem i helgene. Et lokalsamfunn med respekt for seg selv har et fotballtilbud til ungdom og unge voksne. De siste årene har Åheim IL brukt mye energi og økonomiske midler til oppgradering av anlegg. Vi har bygd klubbhus, tribune på stadion, innkjøp av utstyr for å holde gressbanen i drift hele sesongene og vi har fått på plass kunstgressbanen. Nå er tiden kommet for å investere litt mer i det sportslige. Vi er innstilt på å betale trener for A-lag og vi vil gi økonomisk støtte til spillere slik at de kan komme seg på kamp og trening uten at det skal bli en stor utgift for hver enkelt. For å gjøre det enkelt for de som bor vekke er det en mulighet å leie bane. Vi kan leie inn en trener til å ta ei økt på bortebane i løpet av uka. Hjemme har vi de beste treningsfasilitetene som har vært i Åheim IL sin historie, med hallen kunstgressbanen og ei gressbane som vi skal klare å ha i drift store deler av året.

Vi håper at spillerne vil støtte opp om laget og gi oss en morsom og spennende sesong.

Ønsker du å bidra eller har innspill å komme med så send en epost til aaheim.il@gmail.com

Åheim IL
Postboks 17
6146 ÅHEIM
E-post: post@aaheim.no
     aaheim.il@gmail.com
handball.aaheim.il@hotmail.com

Org.nr:971369418

Betal medlemskap i
Åheim Idrettslag 2023

TRYKK HER.

Sparebanken Møre logo
chatletsport1logo-00000002-.png

Chatlet Sport 1 Nordfjordeid

 

Åheim Stadion

Slik blir du grasrotgiver
for Åheim IL

1009_heim_20il_20_20fotball.png

Kart Duestøylen

www.facebook.com/

Åheim IL
Åheim IL - fotball
Åheim IL Friidrett/Ski
Åheim IL - Handball

Åheim IL Fjelltrimgruppa 

Kontonr.: 3972 20 36100

doc_16053_6.jpg

vipps: nr 130056

sbm_logo_3x.png

Sibelco