Jentelaget til Semifinale i B-sluttspillet. Småguttene slått ut av A-sluttspillet.

Jentelaget tok seg i dag tidlig til semifinalen i B-sluttspillet med seier 8-0 over Hvittingfoss. Småguttelaget tapte 2-3 mot Stranda i 1/8 dels finale i A-sluttspillet og er dermed ute av Norwayup for denne gang.

Jentelaget vant B-finalen på NorwayCup 2011

jentelaget_norwaycup.jpg

Jentene spelte semifinale fredag morgen kl 9 mot Lesja/Lesjaskog. Etter å ha scora 8 mål i begge dei to foregåande kampane møtte vi no mykje sterkare motstand. Åheim leda, men Lesja utligna både til 1-1 som var pauseresultatet, og 2-2 godt ut i 2. omgang, men då Åheim klarte å score 3-2 med 2 minutt igjen klarte ikkje Lesja å svare, og Åheim gjekk til finalen. Eit poeng i denne kampen er at Janne Sætrenes frå Åheim er med i klubben på Lesja, og hadde en fot i begge leirar. Takk for kampen Janne !!

I finalen møtte vi Nes/Ringsaker som gjekk kjempehardt ut og pressa oss på defensiven første 5 minutta, men jentene rei stormen av, og scora to ganger før pause ved Vilde og Sofie. Åheim hadde fleire store sjanser til å punktere kampen, men vi klarte det ikkje. Nes/Ringsaker hadde et skudd i stolpen i 2. omgang, men ca 5 minutt før slutt scora Jeanette på ei vakker heading etter en presis corner fra Vilde. Da var stemninga stor både på bana og på sidelinja. Då kampens gode dommer bles av, var det vill jubel!! Takk til alle som var med og heia på jentene både seint og tidlig. Takk også til Marine Harvest som spanderte pizza og brus på jentene og støtteapparatet etter kampen. Vi vil også takke Sparebanken Møre for utstyrspakken vi har fått.

Utenom 10 jenter frå Åheim, var det også 4 jenter fra Selje som hadde meldt overgang for å være med oss til Oslo. Dei vart fort integrert i gjengen og var svært delaktige i denne triumfen.

Jentelaget vant 1. kampen på NorwayCup

IMG_3635.JPG

Etter å ha lege under 2-0 tok jentene tak i kampen, og vant til slutt 3-2 etter scoringer av Kitt Helen, Vilde og Emilie. Sterkt å komme tilbake og vinne når en ligger under slik. Det var ca 25 grader og sol under kampen, så det var en stor overgang for jentene i forhold til været heime. I morgon (mandag) går kampen kl 16:45 mot Endorf (et lag fra Tyskland), som tapte 0-3 i sin første kamp.

Åheim IL
Postboks 17
6146 ÅHEIM
E-post: post@aaheim.no
     aaheim.il@gmail.com
handball.aaheim.il@hotmail.com

Org.nr:971369418

Betal medlemskap i
Åheim Idrettslag 2023

TRYKK HER.

Sparebanken Møre logo
chatletsport1logo-00000002-.png

Chatlet Sport 1 Nordfjordeid

 

Åheim Stadion

Slik blir du grasrotgiver
for Åheim IL

1009_heim_20il_20_20fotball.png

Kart Duestøylen

www.facebook.com/

Åheim IL
Åheim IL - fotball
Åheim IL Friidrett/Ski
Åheim IL - Handball

Åheim IL Fjelltrimgruppa 

Kontonr.: 3972 20 36100

doc_16053_6.jpg

vipps: nr 130056

sbm_logo_3x.png

Sibelco