Premieutdeling LILLEGUTT -99

Bilde fredag kveld

IMG_8843.JPG

Tre klasser og elleve lag står for underhaldninga i kveld. Det er klassene Minijenter 9/1, Lillejenter -99 og smågutar 14. På biletet ser vi dei fire laga i Minijenter 9/10 med premiane sine.

Heimesiger også for jentene

Det vart ei svært spennande finale i småjenter 14 år. Åheim tok leiinga om lag midt i kampen ved Vilde Hasund. Eit par minutt før slutt reduserte Selje og kampen gjekk til "Sudden Death". Etter om lag 25 sekund av desse avgjorde Vilde det heile med å knalle ballen i krysset. Dermed 2-1 og siger til Åheim. Vilde vart toppscorar med 10 mål, mest av alle hittil, og fekk bestepris.

Bilde Lillejenter -99
Klikk på pil for å bla

TMFK vann 13- årsklassa

Det vart lenge spennande i klassa for smågutar 13 år mellom Åheim og Tornado Måløy FK. Åheim tok leiinga ved Erlend Thue. Ei stund etter utlikna TMFK til 1-1 og kampen stod og vippa. Men vel halvvegs i kampen fekk Tornado 2-1 og ikkje lenge etter 3-1. Etter det hadde dei god kontroll og var alt i alt det beste laget. TMFK sin Chris Andre Nore scora to mål og var sterkt medvirkande til det. Han fekk difor heilt fortent bestemannsprisen i klassa.

Heimelaget vann gutar 14 år

Klassen smågutar 14 vart eit oppgjer i finalen mellom Åheim og Selje. Åheim gjekk opp til 4-0 leiiing etter scoringar av Jon Andre Thue, Runar Skorge Stranden og Sindre Thue. Så spennaqnde vart det difor ikkje, sjølv om Selje på slutten fekk to raske scoringar ved Johannes Osmundsvåg og Martin Grøtta reduserte til 4-3 ommlag 15 sekund før slutt. Klikk på pila for å sjå bilde frå denne klassen.

Bilde Mini 9

Klikk på pila for å sjå bilete frå klassa Minigut 9 år.

Laurdagen er i gang

I dag er det dei fire klassene: Lillegutt -99, Minigutt 10, Småjenter 14 og Smågutar 13 som skal kjempe på bana. Vi har alt fått mykje moro i Lillegutt -99 og meir ventar.

Bilde Lillejenter -98

Masse flotte kampar og godt spel ute på bana. Klikk på pil for å bla og på bilde for å sjå stort bilde.

Bilde Lillegut -98

Klikk på pil for å bla. Stort bilde; dobbelklikk

Søndag i gang, laurdagen er rydda ut

Dette bildet er teke laurdag ca 22.30. I dag er det Mini 8 og Mini 9, samt Lillejenter og Lillegutar -98 som står for mykje moro for publikum og friske oppgjer ute på bana. Klikk på pil for å sjå bilete mini 8 og klikk på bilda for å sjå i stort format.

    Olivincup 2010

Så er OlivinCup 2010 historie
Her finner du resultatene for SMG og SMJ.

Så er OlivinCup 2010 historie

Her finner du resultatene for SMG og SMJ.

Som turneringsleder vil jeg med dette takke alle som har stilt opp for Åheim IL denne helga. I år er det svært mange unge som mer eller mindre frivillig har vært med og tatt et tak for å få gjennomført arrangementet. Det være seg som dommere, vakter, diskjockeys eller i datagjengen eller i kiosken. Det er svært gøy å se at den oppvoksende generasjon også er med og hjelper til. Vi kommer heller ikkje unna at den erfarne staben i Åheim IL igjen viser at idrettslaget er i stand til å ta på seg ei slik oppgave som OlivinCup er. Tusen takk for innsatsen alle sammen. Jeg vil også takke alle spillere og lagledere som er med på å gjennomføre cup'en på en god måte, og disiplinen alle viser, gjør at vi klarer å holde et heller stramt tidsskjema.

Åheim IL ønsker alle velkommen igjen ved en senere anledning.

AH

 

 

 OLIVINCUP 2010

NB! Spilleoppsett er atter en gang endret i dag, 17.03.2010

Last ned den nye versjonen her.

Under finner du spilleoppsett, spilleregler og dommerkort for OlivinCup 2010. Det blir 3 lange dager i Olivinhallen i år også. Alltid kjekt for arrangøren med god påmelding.

Ønsker med dette alle deltagere og lagledere velkommen til Åheim og Olivinhallen.

AH

dommerkort.doc
kart_olivinhallen.pdf
spilleoppsett_olivincup_2010_rev_100317.pdf
spilleregler_olivincup_2010.pdf

Åheim IL
Postboks 17
6146 ÅHEIM
E-post: post@aaheim.no
     aaheim.il@gmail.com
handball.aaheim.il@hotmail.com

Org.nr:971369418

Betal medlemskap i
Åheim Idrettslag 2023

TRYKK HER.

Sparebanken Møre logo
chatletsport1logo-00000002-.png

Chatlet Sport 1 Nordfjordeid

 

Åheim Stadion

Slik blir du grasrotgiver
for Åheim IL

1009_heim_20il_20_20fotball.png

Kart Duestøylen

www.facebook.com/

Åheim IL
Åheim IL - fotball
Åheim IL Friidrett/Ski
Åheim IL - Handball

Åheim IL Fjelltrimgruppa 

Kontonr.: 3972 20 36100

doc_16053_6.jpg

vipps: nr 130056

sbm_logo_3x.png

Sibelco