Skodje Stadion
Dommer: Arne Per Andersen, Aafk
Mål Åheim: Nils Svein Hansen og Torgeir Hellebust
Gult kort Åheim: Odd Arne Kragseth, Øyvind Bakkebø og Torgeir Halsen

Etter nåkre tøffe kamper på rad, skulle vi prøve oss mot Skodje, som vi spelte uavgjort mot i første kampen. Vi hadde endelig med oss en tropp på over 13 mann, og var optimistiske før start. Henning disponerte 17 mann denne kampen, nåke som er luksus, når vi tenker på kampen mot Ørskog, 4 dager før.

Skodje tok et vist grep frå start, og allereie etter 8 minutt låg ballen bak Takseth i Åheimmålet. Ballen vart hurtig spelt gjennom mitbaneleddet, og kjem for lett igjenom. Irriterande. Men Åheim var virkelig med på banespelet, og hadde nokre sjanser uten at det skremte det gode Skodje forsvaret voldsomt.
Etter 18 minutt kom 2-0, på et frispark som Skodje sin gode kaptein får heada i mål, uten alt for masse motstand i denne anledingen.

Men som sagt Åheim var med heile tida, og etter 23 minutt får vi ei fortjent redusering. Nils Svein Hansen blir fint spelt igjennom, og unge Hansen lobber fint over keeper og scoret dermed sitt 4 mål for året. Dessverre fekk Nils Svein ein strekk etter dette og måte gå ut.
Nokre minutt seinare kjem også Jørgen Sundal aleine med keeper, men setter ballen til side for mål, MEN han blir tatt i skudd øyeblikket, og SKAL ha straffe i denne situasjonen. Dei fleste på Skodje Stadion ser dette, uten at det ser ut til å imponere dommer Andersen nemneverdig.

Åheim er etter dette det førande laget i kampen, men greier dessverre ikkje å omgjære banespelet i tellande resultat.

OG typisk for et lag i motgang, får vi også i denne delen av kampen et mål i mot, men vi forsetter resten av omgangen uten å få score fleire.

2 omgang.
Vi er konsentrerte og med fra start av i andre omgang. Vi er best i duellspelet, vi kjemper som løver, og vi scorer MÅL. Torgeir Hellebust blir glimrande spelt igjennom av Øyvind Bakkebø og scorer 3-2 målet aleine med keeper.

Vi forsetter og kjempe og speler ballen langs bakken og skaper sjanser. Spesielt Terje Slagnes har en stor sjanse, som Terje bruker å score på. Vi spelar en veldig bra omgang, men dessverre så greier vi kun å score en gang denne omgangen, nåke som er veldig flaterande. Vi gjær en av våre beste omgange for året, og hadde fortjent minst et poeng denne kamper. Dommer Arne Per Andersen har vi også sett bedre (eller har vi det??), nåke som bidrar til stor frustrasjon for alle med postadresse Åheim.

MEN forsetter vi slik som denne omgangen, får vi mange poeng utover høsten. Vi er bedre en topplaget Skodje 60 minutter av kampen. Trenar Henning Hansen har laget et godt opplegg for sommeren, men bl. a treningsleir til Hafslo i Sogn, og vi trur Åheim tar mange poeng i høst.

Åheim: Trond-Helge Takseth, Odd Arne Kragseth, Olav Øverlie, Freddy Lyngvær, Torgeir Halsen, Kai Jonny ”Kristansund” Venøy, Øyvind Bakkebø, Jørgen Sundal, Trygve Norhagen, Nils Svein Hansen og Terje Slagnes