Ørskog Stadion
Dommer: Kenneth Osnes, Vigra
Mål Åheim:Nils Svein Hansen
Rødt kort Åheim: Pål Hellebust

Åheim er ikkje inne en god stim for tida. Også denne kampen mot Ørskog sleit vi før kampen men å komponere en slagkraftig første 11. Igjen var vi uten keeper og backen Torgeir Halsen stod i mål, nåke han takla bra.
I tillegg måte Per Kenneth Hovdevik spele, sjølv om han var sjuk.

Første omgangen var rimelig jamtspelt, der Åheim fullt ut var på høgde. Alle jobbet bra og ofret seg i duellspelet. Pål Hellebust, som spelte back, kom med nåkre mindre velvalgte ord til dommeren etter at han ikkje dømde straffe til Åheim. Dommer Osnes var raskt ute med det røde kortet, nåke som kan seiast å være en ”smule” strengt. Men spist er spist og dømt er dømt og Åheim forsatte å være med i kampen. Etter 35 minutt får Stig Arne Ekremsæther drømmetreff og skyter i tverliggeren fra 15 meter, men i tumultene inne i feltet scoret Nils Svein Hansen glimrende.
Åheim forstette å dominere banespelet, uten at det vart for farlig.

Men Ørskog kom sterkt tilbake på slutten av omgangen og scoret i det 40 min og på straffe etter 42 min. Begge er unødvendige og spesielt straffen er av det billige sorten.

Andre omgang begynte med en stor sjanse til Åheim, men Elling Flister vart litt for sein, når ballen trillet på streken. Ørskog rett i angrep og scoret 3-1 målet, bittert og typisk for et lag i motgang.

Etter dette gjekk masse av lufta ut av Åheim-laget. Det unge Åheimlaget sliter som venta når det butta litt i mot. Mål trilla fort inn bak en fortvila Halsen og Ørskog slutta ikkje før det var 7-1 i målprotokolen.

Åheim må snart snu den dårlige trenden vi er inne i. Vi har slitt i dei siste kampane med sjukdom, skader og andre forfall. I tillegg har ikkje Åram/VanKam så mange spelara å gje vekk (i dag ingen), og dermed blir laget veldig ungt og urutinert. Vi trur og håper at trenden vil snu i løpet av ferien, ved hjelp av gode treninger og godt humør.
Spesielt uheldig var i dag Pål Hellebust som vart sendt tidlig i dusjen. Som sagt var dette nåke strengt, men vi veit at Pål kjeme igjen, og er i topp slag etter ferien. Det positive var at Pål fekk sjå både ku, sau, hest, geit og et overkjørt piggsvin på vei heim. (litt intern spøk J )

Åheim: Torgeir Halsen, Odd Arne Kragseth, Olav Øverlie, Freddy Lyngvær, Pål Hellebust, Stig Arne Ekremsæther, Per Kenneth Hovdevik, Lars Inge Flister, Terje Slagnes, Nils Svein Hansen

Reserve: Jon A. Thue