Backrekke: Jørn-Tore Kragseth, Dan-Robert Warberg, Ole-Jonny Westerås, Sondre Hasund
Midtbane: Nils Svein Hansen, Per Kenneth Hovdevik, Runar Aahjem Løvold, Lars Petter Bjørlykke
Angrep: Torgeir Halsen, Andrè Pedersen
Innbytte: Martin Stahl, Thomas Stahl Løvold, Christian Thue, Terje Slagnes

Åheim visste at Sunnylven, som rykte ned i fjor, kom til å vere et av dei vanskligaste laga å møte i år. Og Synnylven viste tidlig i kampen at dei var komt for å krige om poenga på Løvold.

Sunnylven starta best og tøffast, og kanskje også litt for tøft. Dommar Dag Harald Molskred sette lista høgt fra start, og Åheimspelarane fekk smell på smell utan at det blei belønna med noko bedre enn frispark. Berre etter 5-10 minutt var både Torgeir Halsen og Per Kennerth Hovdevik ute av bana for behandling. Per Kenneth kom aldri inn igjen. Dermed vart Lars Petter flytta inn sentralt, og Martin kom inn på kanten. Etterkvart kom Åheim meir med, og skapte nokre store sjangsar og masse cornera utan at ballen vart sett i mål. redning av keeper eller rett utanfor vart resultata av angrepa gong på gong.

Istaden var det Sunnylven som gjekk opp til 0-1. Arni rykte ut på et høgt gjennomspel og ropte keeper. Backane trekte seg unda, og spissen til Sunnylven fekk med seg ballen på første touch over Arni, og sette den i tomt bur. Etter dette målet var det stort sett berre Åheim, Åheim og Åheim resten av kampen med små unntak. Ei lita stund før pause kom situasjonen som prega resten av kampen. Torgeir drog seg fri frå forsvarsrekka til Sunnylven, åleine mot keeper, vippa ballen over en utrusande keeper, og blei meia ned i ei tofotstakling av keeper i det han berre hadde igjen å sette ballen i ope mål. ballen blei beina ut over sidelinja, og til alles forundring står dommaren å peika på kast til Åheim. Sjelden har publikum fått sett ei klarare felling innanfor 16-meteren. Åheim blei snytt for et soleklart straffespark, og også raud kort til bakerste mann, Sunnylven sin keeper. Alle fekk med seg dette, bortsett fra dommar Molskred. (Synnylven skriv sjøl på sine eigne sider om den soleklare straffesparksituasjonen.) Omgangen ebba ut etter dette, med amper stemning på bana, og på Åheim sin innbyttarbenk.

I 2.omgang kalla dommaren til seg kapteinane frå kvart lag, og sa at han kom til å legge lista lavare i 2.omgang. Åheim bestemte seg for å prøve å spele meir fotball, og ikkje konsentrere seg om dommaren. 2. omgang var ikkje gammal når Sunnylven utnytta ei forsvarstabbe, og sette inn 2-0. Lite en ellers så god Arni kunne gjere med denne.

Åheim pressa på vidare, med det vart vanskelig å holde hovudet kaldt, og alle følte at Sunnylven som burde ha spelt med 10 mann på bana, no heller spelte med 12. Gule kort florerte til Åheimspelarane, ofte for ting vi ikkje helt skjønte sjølv. Sunnylven fekk og et gult kort. Åheims trenar Stig Rune, blei også bedt om å forlate sidelinja, å gå på tribuna. Molskred hadde mista all kontroll i kampen, og dette prega dessverre kampen i store delar.

Åheim la no om til 4-3-3, som resulterte i enda meir press mot Sunnylven sitt mål. Thomas kom inn som et frisk pust på venstreflanken, og kom seg fri fleire gongar på kanten og kom til innlegg, men først når han bestemte seg for å finte vekk halve Sunnylven å gå sjølv, blei det mål. Et fint mål av Thomas, som har uttrykt tidligare at han satsar på toppscorar-tittelen i år:) 10 minutt etter målet måtte dessverre Thomas gå av bana med krampe.

Åheim pressa på heile omngangen, og skapte mykje angrepsspel, med dei store farlige avslutningane uteblei. Sunnylven si backrekke og keeper gjorde en god jobb, og holdt resultat 1-2 heilt inn. Sunnylven blir nok et lag å regne med i toppen i år, men idag satt nok seieren langt inne etter 2-1 mot et bedre, men altfor ineffektivt Åheim.

Marginane var ikkje på vår side i dag, men vi skal komme sterkare tilbake! Allerede i morgon laurdag, tek vi turen til Gjerdsvika for å spele om 3 nye poeng. Neste onsdag går turen til Sæbø for nok en bortekamp.

Til slutt vil vi rose publikum på som møtte opp på Løvold! heile 80 innbetalande var og såg kampen, og med så god støtte frå bygda på heimekampane, vil det verte vanskelig å ta med seg poeng frå Løvold for dei som kjem på besøk:) Håper alle kjeme tilbake til neste heimekamp, og støttar oss like godt som mot Sunnylven!

Her ligg også bilde av straffesituasjonen:)