Åheim imponerte mot Spjelkavik2 02.05.04

Åheim kom til Spjelkavik uten keeper denne søndagen. Ingen av Åram/Vankam sine keepere hadde mulighet å stille, og med Tor Moltumyr uaktuell med skade, måte vi stille med vingen Torgeir Hellebust i mål. Torgeir har stått et par kamper før i år, men følte seg nok ikkje helt klar til å møte en av opprykksfavorittene i divisjonen.

I garderoben hadde vi bestemt oss for å gi Torgeir så lite så mulig å jobbe med, og satse offensivt fra start. Vi hadde også omrokert laget litt med å sette Øyvind Bakkebø på topp, fordi Jørgen Sundal var borte pga sjukdom.

 

 

Kampen:
Vi vart trykt litt tilbake dei første 5 minuttene av kampen, Sp.vik2 gikk hardt ut presset oss langt tilbake. Men etter dette eide vi resten av omganen. Vi hadde mange halvsjanser de første 10-15 minuttene og alle jobbet meget bra…
Som tidligere nemt hadde vi flyttet Øyvind frem, og han brukte bare 13 minutt på vise at han dugde som spiss. Et flott innlegg frå Kay Johnny Venøy gjorde at Øyvind sette ballen fint til side for en elles god Sp.vik keeper.

Resten av omganen var det et stort trykk foran Sp.vik målet. Vi hadde 8 store sjanser i løpet av 1 omg, så å sitte igjen med 1 var i minste laget. Både Terje Slagnes, Øyvind Bakkebø, og Elling Flister hadde store sjanser, som vi burde ha satt i mål…

2 omg:
Vi begynte som vi sluttet i 1 omg og hadde en STOR sjanse allerede etter 2 min. Et meget flott innlegg frå Trygve Norhagen vart heade rett til side av en god Kay Johnny Venøy. Like etter gjennom spilte Terje Trygve som dessverre ikkje fekk inn i nota…. Men vi skulle også score i denne omgangen. Odd Arne Kragset fekk ballen på ca 30 meter, såg at Sp.vika keeperen sto langt unna, og loppa fint over og vi gjekk opp i en fortjent 2-0 ledelse…

Etter dette tok Sp.vik meir og meir over uten at dei skapte alt for store sjanser, men etter litt frem og tilbake etter corner fekk Sp.vik sin redusering. Etter dette kom vi mer og mer bakpå og ålesunderne tok over litt kontrollen på midtbana som PK og Olav hadde ”rula” til no. Etter ca 30 minutter fekk Sp.vik et litt billig frispark på hjørne av 16 meteren. Dei satte ballen i mål meda dommeren holdt på å stille vekk åheimmuren. Torgeir var ikkje helt med på at ballen kom, men dette var vel greit nok.
Etter dette tok Åheim over kampen igjen, og kunne godt ha scoret seiersmålet på tampen av kampen.

Konklusjon:
Åheim har fått en god start på årets sesong. Denne kampen lot vi ballen gjøre jobben, og dermed pressa vi Sp.vik bakover på bana. Det er fortsatt mange ting å rette på, men ting er på gang for Åheim. Trener Henning Hansen som er på feire i Praha har gjort en god jobb i forsesongen. Svein Ekrem ledet laget i Hansen sitt fravær.

Åheim:
Torgeir Hellebust (keeper)
Odd Arne Kragseth (høgreback)
Freddy Lyngvær (stopper)
Odd Steinar Husevåg (stopper)
Torgeir Halsen (vensteback)
Kai Johnny Venøy (høgreflanke)
Olav Øverlie (def. Mitbane)
Per Kenneth Hovdevik (Off. mitbane)
Trygve Norhagen (venstreflanke)
Terje Slagnes (spiss)
Øyvind Bakkebø (spiss)

Reserver:
Lars Inge Flister
Elling Flister
Nils Svein Hanse
Marius Ekremsæther
Pål Hellebust (kom ikkje inn)

Poeng:
Mange (eller alle) fortjener poeng etter denne kampen, alle jobbet godt for kvarandre, og viser en moral som kommer godt med utover sesongen.
Men vi har valgt…:

Per Kenneth Hovdevik 3 poeng
Kai Jonny Venøy 2 poeng
Torgeir Hellebust, Freddy Lyngvær, Odd Steinar Husevåg 1 poeng kvar.

Mål Åheim:
Øyvind Bakkebø og Odd Arne Kragseth


Gult kort til:
Torgeir Halsen og Nils Svein Hansen

Åheim IL
Postboks 17
6146 ÅHEIM
E-post:
post@aaheim.no
     aaheim.il@gmail.com
handball.aaheim.il@hotmail.com

Org.nr:971369418

Betal  medlemskap i
Åheim Idrettslag 
2024

TRYKK HER.

Sparebanken Møre logo
chatletsport1logo-00000002-.png

Chatlet Sport 1 Nordfjordeid

 

Åheim Stadion

Slik blir du grasrotgiver
for Åheim IL

1009_heim_20il_20_20fotball.png

Kart Duestøylen

www.facebook.com/

Åheim IL
Åheim IL - fotball
Åheim IL Friidrett/Ski
Åheim IL - Handball

Åheim IL Fjelltrimgruppa 

Kontonr.: 3972 20 36100

doc_16053_6.jpg

vipps: nr 130056

sbm_logo_3x.png

Sibelco