Åheim – Hasundgot 4-2 (1-1)
Dommer:
Mål Åheim: Nils Svein Hansen, Per-Kenneth Hovdevik,
Jørgen Sundal og Kai-Jonny Venøy.

Åheim fekk ein drømmeopning allerie etter 2 minutter. Etter litt fram og tilbake i feltet fekk Nils Svein tåa på ballen og
fekk ballen i mål ved hjelp av stanga 1-0.

Åheim forsatte å ha presset i kampen, og burde ha øket ledelsen et minst et par ganger i løpet av dei første 30 minutta, men det gikk som det ofte går, Hasundgot utlikna. Litt dårlig kommunikasjon mellom forsvar og keeper i denne situasjonen,
og omgangen ebba ut i 1-1

Som i første fekk Åheim ein god start på omgangen, Henning blir felt
og Per-Kenneth (Åheim sin toppskårer) skårer sikkert frå 11-meteren.

Og det vart meir. Jørgen fekk ein glimrande ball og heada ballen sikkert inn i nettet til 3-1. Eit flott angrep.

Kai Jonny som er plaget med leggane sine, kom inn for Nils-Svein og på sitt første spark på ballen skyter han på skrått hold ballen inn til 4-1.
Onde tunger vil ha det til at det skulle være et innlegg, men det trur ikkje vi. Kald beregning seier vi.

Åheim senker litt tempoet etter dette og Hasundgot kjem meir inn i kampen og reduserer til 4-2 etter 22 minutt i omgangen.
Men Åheim var beste denne kvelden, og safet seieren fint i land i 2 omgang.

Konklusjon:
Åheim gjær ein god kamp på stadion i dag. Var best heile kampen, og kan lett ha vunnet med et par mål til.
Dagen jubilant Per-Kenneth Hovdevik (200 kamper) var stor i dag. Gjær masse konstruktivt med ballen og vann nesten alle dueller. Vi kjente igjen masse av det gode flanke spelet fra Kvamsøy kampen, og 4-5-1 formasjonen som vi har prøvd heime i år, har til no slåttfint til. Henning jobber og sliter på topp, sjølv om han kjenner til strekkskaden nesten heile tida, var nest sist på 3 av måla i dag. Meir en godkjent Henning.
Alle 16 som var på bana for Åheim i dag gjær ein god jobb, og vi får håpe vi tek med oss dette også på bortebane neste mandag.

Åheim: Oddvin Kragseth, Lars Inge Flister, Øyvind Bakkebø,