Vanskelig, ikkje umulig

Som kjent fekk vi eit svært vanskeleg utgangspunkt etter kampen på Løvold på lørdag.
Men vi reiser ikkje til Ålesund med ”hua i handa”. Vi skal gjære eit ærlig forsøk, og større under har skjedd. I fjor hadde vi også eit vanskelg utgangspunkt med 6-5 tap heim, då vann vi bortekampen 4-3 men rauk på bortemålsregelen.

Vi spelte ein helt ok kamp på lørdag, mange seier til og med at det var årsbeste på Løvold. Mulig det, men eg må innrømme at eg ikkje følte det sånn kl 1545 på Løvold etter kampen. Men etter å ha sett kampen i ro og fred eit par ganger på video, ser eg mange gode prestasjoner, svært mange. Ser vi vekk ifrå dei ”horrible” 15 minutta i 2 omgang var vi direkte gode. Men sjølvsagt; det skal ikkje være mulig å sleppe inn 4 mål på 15 minutt etter vi har utlikna til 2-2.
Men det å komme igjen frå 2-6 og presse seg inn igjen i kampen og få 4-6 og burde ha fått minst 5-6 var bra. Vi hadde mange sjanser i slutt minutta, og den eine var også klart inne (skuddet til Øyvind i sluttsekundet), surt, men lite å gjære med.

Vi stiller med stort sett samme tropp som sist. Nye er Håvar Karlsen og Geir Berge som kommer inn. Kent-Ove og Kai Robin blir ikkje med denne gangen. Sporty av Håvar å ta turen heim for å være med oss denne dagen.

Følg med på nettet så skal vi få prøvt å få oppdatert rett etter kampen.