Kvamsøy/Åram – Åheim 7-3 (4-2)

Mål Åheim: Per Kenneth Hovdevik, Lars Petter Bjørlykke og Tore Høybakk

Åheim fekk problem med å stille lag  fra start i dag, pga ein bil vart ståande igjen på Larsnes

med 4 spelera. Dermed måtte Hovdevik og Ekrem snu opp på det meste av planer

for dagen. Men Åheim fekk ein drømmestart allerede frå start av med 1-0 etter eit fint angrep med

Eikrem som skaut og PK styrte inn.

Men Kvamsøy kom raskt over sjokket og utlikna etter kvarteret og gjekk om 2-1 like etter.

Begge måla med Åram spelar Ole Per Kragseth i hovedlinja.

Åheim utlikna etter på med eit flott mål av Lars Petter, men Kvamsøy hadde eit gir til

og putta to til før pause, og dermed 4-2.

Etter pause fekk Åheim på plass fullt lag og pressa stort første kvarteret av omgangen,

men dessverre uten å putte, og dermed gjekk lufta ut av peridotane etter kvart,

og Kvamsøy/Åram  fekk etter kvart kontroll over kampen og putta 3 til før

Tore fekk putta siste målet for Åheim.

Alt i alt ein full fortjent seier til Kvamsøy/Åram, i ein kamp som tydelig ikkje betyde alt

For nåken av laga. Åheim kom på ”hæla” fra start pga spelarmangel, men må reise seg

mange hakk til kampen mot Volda lørdag. Åheim får då også igjen mange sentrale spelera,

men Tore og Øistein spelte sine siste kamper for året.

Åheim: Alexander Hovdevik, Håvars Aahjem Løvold, Karl Martin Hellebust, Øyvind Bakkebø, Øistein Kriken, Runar Aahjem Løvold, Per Kenneth Hovdevik, Øyvind Andre Eikrem, Kai Jonny Venøy og Alf Kristian Berget.

Innbytte: Daniel Ekremsæter, Tore Høybakk, Terje Aahjem og Thomas Hellebust