Tilskuere: ca 70
Mål Åheim: Freddy Lyngvær, Kai Johnny Venøy og Ole-Andreas Brandal
Gult kort Åheim: Per Kenneth Hovdevik

Åheim hadde bestemt seg i garderoben at vi skulle heve seg fleire hakk en det som var levert mot Rollon.

Men også denne kampen kom vi nåke trått ut, og Vartdal hadde et lite overtak i starten av kampen. Vardal hadde også kampens første sjanse, etter ca et kvarter, men keeper Torgeir Hellebust redda fint. Åheim kom bedre og bedre utover kampen, og tok over bansepele. Men Vartdal hadde ei viss føring, og gjekk også opp i 1-0 etter at Christian Vartdal fekk stå veldig aleine i feltet og heade ballen i mål etter en corner. Men Åheim tok over dette og skapte balanse i reknskapen etter ca 40 minutt med et frispark frå ca 40 meter av Freddy Lyngvær. Glimrande Freddy!!!

I andre omgang gjekk Åheim ut å pressa hardt på, men greide ikkje å få ballen i nota, men etter 4 minutter fekk Vardal 2-1 etter en stygg miss i Åheim forsvaret. Joe Martin Aasen glei igjennom eit litt foranledningen planlaust forsvar.
Men Åheim hadde fortsatt initativet og etter 8 minutter kom Kai Johnny Venøy seg fint inni straffefeltet og vart klart felt, og Åheim fekk fortjent straffe.
Straffeskyttar Jørgen Sundal greide ikkje å få ballen i mål med denne anledningen, bedre lykke neste gang Jørgen!.

2-2 målet kom etter et glimrande Åheim angrep. Trygve Norhagen kom seg fint fram på kanten og legg ei millimeter pasning til Kai Johnny Venøy som skyter ballen i mål. Eit mål etter den mykje omtalte læreboka.

Åheim forsetter å skape mange sjanser og burde og SKAL putte flere mål i nettet i denne delen av kampen. Både Jørgen, Øyvind, Terje, Nils Svein og Kai Johnny har til dels store sjanser. Men også i denne veldig gode Åheim perioden er det Vartdal som får et billig mål ved et sjølvmål, noke som sjølvsagt er unødvendig.

Åheim presser siste kvarteret på å få utlikningen på Vartdal Stadion, og i 42 minutt får vi corner, cornerlegger Jørgen ser at Ole Andreas Brandal kjem i stor fart frå eget felt opp på corner, får ballen og header den rett i mål.

Også etter dette har Åheim en stor sjanse til å vinne kampen. Åheim spela vekk Vartdal keeperen, men skuddet frå Joachim Åsebø blir svakaste laget og blir redde på streken. Etter dette får også Vartdal en stor sjanse i det 49 minutt måtte keeper Torgeir Hellebust strekke seg langt for å nå et skudd frå kort hold. Fint Torgeir!

Konklusjon: Åheim heva seg mange hakk etter Rollon kampen. Dei siste 60 minutta spela vi oss til mange sjanser, med flotte overganger og hurtig spel.
Mange av spelerane gjør sin beste kamp for året og mange er på gang nå.
Det negative er at vi slepper in 3 mål av den litt billige sorten, men forsvaret har vært vår beste lag del til no, og vi er sikre på at ting går seg til før Herd kampen!
Torgeir Hellebust skal ha honnør for å ta hanskene i målburet. Når ingen av våre ”faste” målvakter kan stille, er det ei fin trygghet å ha Torgeir i stallen.

Åheim:
Torgeir Hellebust, Odd Arne Kragseth, Freddy Lyngvær, Ole Andreas Brandal, Torgeir Halsen, Øyvind Bakkebø, Per Kenneth Hovdevik, Trygve Norhagen, Terje Slagnes, Jørgen Sundal.

Innbyttere: Lars Inge Flister, Nils Svein Hansen, Pål Hellebust og
Joachim Åsebø

Poeng:
Vanskelig å gi poeng denne kampen. Alle 15 som er med gjær mannsjobb og kan være fornøgde, men vi har valgt