Gult kort Åheim: Henning Olav Hansen og Jørgen Sundal
Mål Åheim: Henning Olav Hansen 2, Kenneth Bellen 2,

Åheim: Tormod Hvattum, Pål Hellebust, Ole Andreas Brandal, Torgeir "Super" Halsen, Karl Martin Hellebust,
Daniel Ekremsæter, Per Kenneth Hovdevik, Jørgen Sundal (kapt), Lars Petter Bjørlykke, Henning Olav Hansen og Kai Robin Hellebust

Innbytte:
Håvar Karlsen, Kenneth Bellen, Kai Jonny Venøy, Terje Slagnes

Åheim varta opp med festfotball på Åheim Stadion mandagskvelden.
Etter "oppvarminga" i 1 omgang, stemde det meste i 2 omgang.

Kampen begynte med at Åheim gjekk rett i angrep, ein flott stuss fra PK var Henning millimetere frå å sette i mål. Minuttet etter tok Jørgen eit frispark frå 25 meter som snerra tverrligaren.
Etter 10 minutt hadde Kai Robin ein ”ferdigsskåra” sjanse, som Flø sin glimrande keeper Karl Fredrik Velle redda.

Men til slutt fekk vi hull på ”bylen”. Henning skåra eit fantastisk mål på haude, rett i krysset, etter eit innlegg fra PK i verdensklasse. Lenge sia et slikt mål på Løvold….

Og om ikkje det var nok. Kai Robin tok nesten reprise av PK sitt innlegg, men denne gangen fekk ikkje unge Hansen ballen i mål.

Åheim presser på også resten av omgangen, men dessverre uten uttelling av ”peridotane”.

2 omgang var ikkje gammal før Åheim gjekk opp i 2 -0.
Håvar Karlsen som kom inn i pause slo eit innlegg som Henning si lange tå fekk i mål, igjen eit flott angrep.

Henning som fortsatt er småskadet og vart bytta ut etter skåringa, mange på tribuna syns vel dette var eit heller rart valg frå lagledelsen til Åheim. Men Kenneth Bellen som kom brukte ikkje mange minutta på å sette seg i respekt. Jørgen serverte eit flott gjennomspel som Kenneth sikkert skåra bak Velle.

4-0 kom etter et skudd fra hjørnet av 16- meteren av Jørgen, igjen etter et flott innlegg, denne gangen frå Daniel.

5-0 er igjen eit mål for historiebøkene; Ole Andreas starta med ei langpassning til Håvard som slår inn til Terje som skårer sikkert som vanlig. Eit minneverdig augneblikk for dei ca 70 på tribuna.

Men Åheim var ikkje ferdige med dagen, rett før slutt gjør Kenneth sintt 2 mål, etter eit langt kast frå Terje.

Konklusjon: Åheim gjennomfører ei flott økt på Løvold mandag. Åheim er best i det meste, og har kvalitet i alle ledd denne dagen. Åheim spelerane har spelt på seg sjølvtilit dei siste vekene, og dette viser igjen.
Alle som er med gjær gode prestasjoner. Vi må heller ikkje gløyme at laget har i alder fra 16 til 51 år, og alle er like viktige denne kampen.

Til slutt vil eg nemne at keeper Karl Fredrik Velle var klart Flø sin beste mann. Velle er fra Fiskåbygd, og bør vel snart være klar for ein Vanylvsklubb igjen??