A-laget: Flott 1 omgang ga Åheim seier.

Åheim hadde en av sine beste omganger på lenge i første omgangen på Løvoll. Spelet fall en del i 2 omgang, men Åheim seieren var aldri trua.

Åheim fekk ein bang start på kampen med straffe etter kun 40 sekund. Henning vart felt på sida av 16-meteren, og straffa setter PK sikkert i mål.

Åheim forsetter å skape sjanser, fine overganger og flotte innlegg frå sida varer omgangen ut. Både Roger, Tore, Kenneth, Henning hadde sjanser, som med litt tur kan gi mål. Men vi fekk heldigvis 2-0 før pause. Et flott innlegg frå Lars Petter som Kenneth brasser i mål. GLIMRANDE!!!!

Vi held trykket omgangen ut, og Kvamsøy skal være glad at det kun står 2-0 ved pause.

Etter pause skifter kampen karakter. Kvamsøy kjem med meir, og styrer midtbanen etter kvart. Det ser ut til den gode første omgangen til Åheim he tatt på meir en vi håpte på. Men Kvamsøy skaper forholdsvis lite heldigvis, sjølv om dei hadde fortjent ei redusering etterkvart.

Åheim slutter kampen med ein kjempesjanse, eit flott innlegg frå Lars Petter som Joachim dessverre blir akkurat for sein til å sette i mål.

Alt i alt ein fin kamp av Åheim. Vi viser i første omgangen at det bur masse i laget. Dessverre så fullfører vi ikkje like bra i andre, men det får vi ta med neste anledning.
Alle gjær ein god kamp i dag, men for å trekke fram noko, var forsvarsrekka ”pottetett” i dag…

Åheim: Oddvin Kragseth, lars Inge Flister, Øyvind Bakkebø, Torgeir Halsen, Roger Sandvik, Lars Petter Bjørlykke, Per-Kenneth Hovdevik, Tore Høybakk, Kenneth Bellen, Kai Jonny Venøy, Henning Hansen

Innbytte:Kent-Ove Sylte, Jørgen Sundal, Odd Arne Kragseth, Joachim Åsebø