A-laget: Endelig løsna det igjen!

ETTER KUN 1 POENG PÅ 4 KAMPER, VÅKNA ÅHEIM MED EIT BRAK I 2 OMGANG I DAG. ÅHEIM VARTA OPP MED FIN SPEL PÅ ÅHEIM STADION.
TERJE SLAGNES SKÅRA EKTE HATRICK PÅ 8 MINUTT I ANDRE OMGANG.

Åheim – Moltustranda 7-1 (1-1)
Åheim Stadion
Dommer: Magne Jonny Krumsvik, Volda
Mål Åheim: Terje Slagnes (3), Kai Jonny Venøy, Lars Petter Bjørlykke
Jørgen Sundal og Per Kenneth Hovdevik.

Gult kort Åheim: Lars Petter Bjørlykke, Torgeir Halsen og Per Kenneth Hovdevik.

Åheim he vært inn i ei vanskelig periode nokre veker. Men kun 1 poeng på dei siste 4, er det naturlig at usikkerheta sprer seg litt.. Men endelig var laget på sporet igjen.
Sjølv om 1 omganen ikkje var det helt store. Åheim hadde nokre sjanser men spelet satt aldri slik det skulle. Men allikevel tok Åheim leiinga med eit kjempebra utført vrist skudd av Kai-Jonny. Skikkelig klasse Jonny-Kai litt intern)

MEN Moltustranda var det beste laget i første omgang. Hadde stort sett kontroll over midtbane leddet og delvis spelte Åheim ut. Hadde fine overganger, og bare flaks at Åheim ikkje slepper inn mål i denne perioden.
Åheim helde fortet reint helt til 41 minutt når Moltustranda utlikner, fortjent..

2 omgangen:
I pausen blir vi einge om å rette dei tinga som ikkje fungerte. Terje kjeme inn på topp i lag med Henning, og Lars Atle går ned på backen, fordi foten til Kai ikkje holdt lengre.

Åheim går ut frå start i 2 omgang og styrer kampen, og allerede etter 4 minutt skårer Jørgen Sundal eit flott mål, og Åheim er igjen i føringa.
Åheim teke helt over no, men det skulle gå nesten 20 minutt til før 3-1 målet kom, men då kjeme heile ketchup flaska og. Terje Slagnes har ein veldig bra dag på jobben. På 8 minutt skåra Slagnes heile 3 mål, og ekte hattrick.. Lenge sida det på Løvold.
Helt på tampen fekk også ein hardt jobbande Per Kenneth Hovdevik eit fortjent mål, på eit glimrande frispark frå Øistein Kriken.
Kamper slutter på 7-1 til periodotane..

Konklusjon:
Dei to omgangane var som natt og dag. Første omgang fungerte nesten ingen ting, men i andre omgang gjekk det meste på skinner. Terje var i god slag, men mange he gode prestasjoner i kveld. Henning er nesten nest sist på alle, og andre er viktige i å komme på gode løp foran skåringane. Forsvaret med keeper var sikre og gode. Kjekt å ha både Øyvind og Torgeir på plass igjen i midtforsvaret, og alle 3 backane gjær gode prestasjoner.
Midtbanen var ikkje på nett i første omgang, men hever seg MANGE hakk i andre omgang,
og mange gjær manns jobb heile omgangen.
Vi bruker mange spelera utover omgangen, og alle viser at dei når som helst kan starte og komme inn og gjære gode prestasjoner, lover bra for framtida.

Åheim: Tormod Hvattum, Kai Jonny Venøy, Torgeir Halsen, Øyvind Bakkebø, Karl Martin Hellebust, Tore ”Hæstad” Høybakk, Per Kenneth Hovdevik, Jørgen Sundal, Lars Petter Bjørlykke, Hennig Hansen og Lars Atle Jonasmo

Innbytte: Terje Slagnes, Kent-Ove Kragset Sylte, Stig Arne Ekremsæter, Joachim Åsebø og Øistein Kriken..