Ein merkelig dag fekk ein fin slutt med Åheim seier på Stadion mandagskvelden.
Sjelden har Åheim hatt så større problem med å stille lag,
mange var sjuke og skada, og det hjalp heller ikkje at permen til Torgeir Halsen
vart inndreie i løpet av dagen.

Vi hadde ikkje keeper på plass og dermed måte spissen Jørgen Sundal ta på seg hanskane.
Jørgen skulle etter planen spele einslig spiss, men vart målmann i staden…sporty gjort av Jørgen.

1-0 Åheim fekk ein svært god start med at Kenneth Bellen skåra etter eit flott angrep, etter 4 minutt.
2-0 Kom med Elling etter 15, også eit fint angrep.
3-0 Etter 28 minutt Elling på til 3-0 og skåret dermed sitt 4 mål for veka, svært.

Åheim produsert mange sjanser, spesielt Terje Slagnes burde ha skåret et eller to mål..
Men Åheim datt litt ned på 3-0 og Bergsøy kom meir inn i kampen, og fekk sin fortjente redusering etter 33 minutt.

Åheim gjekk dermed til pause med 3-1 leiing, og såg ut til å god kontroll etter kampen.

I pausa vart vi einige om å forsette kjøret, og styre kampen, slik skulle det ikkje gå.
Bergsøy reduserte til 3-2 allereie etter 3 minutt, og var for alvor med i kampen.
Åheim hadde to kjempe sjanser etter dette, men ballen ville ikkje inn.
Og så kom det som ikkje skulle komme nemlig utlikningen til 3-3,
og om ikkje det var nok så kom 3-4 til Bergsøy, og Åheim såg ut til å få
total sprekk.

Men så skjer det store, vi kjem igjen for alvor…

4-4 kjem med eit kjempeskudd av unge Bellen og ikkje nok med det
5-4 skyter Lars Petter fra 40 meter rett i mål, kjempetreff.
Åheim var igjen med i kampen igjen for fullt og
6-4 kjem igjen med Kenneth som dermed skårer sitt tredje for dagen…Igjen eit flott mål.
Ein svært god kamp av Kenneth som har skåret i alle kampene han har spelt for Åheim i år,
forsett slik Kenneth.
Men Bergsøy ga aldri opp 6-5 kom, og kampen var igjen open.
7-5 kom med Lars Petter, igjen et flott angrep, og om ikkje det var nok kom
8-5 med Terje, gjekk aleine mot mål og skåret sikkert, flott gjort Terje..

Kampen vart slutt etter dette, og Åheim kunne innkassere ein særdels viktig seier.

Åheim:
Jørgen Sundal, Pål Hellebust, Øyvind Bakkebø, Freddy Lyngvær, Lars Inge Flister,
Elling Flister, Per-Kenneth Hovdevik, Tore Høybakk, Kenneth Bellen,
Lars Petter Bjørlykke og Terje Slagnes

Innbytte: Kai-Jonny Venøy og Jon A. Thue

Trenar kommentar:

Det er av og til du har ein følelse man er på med på noke stort, den følelsen hadde ej etter kampen i dag.
Den måten vi kom igjen på i kveld er ikkje meir en imponerande.
Å gå frå 3-0 ledelse til å ligg under 3-4 er noke som kan ta trua frå dei fleste.
Men vi tok tak igjen og kom sterkt igjen.

Vi hadde eit svært dårlig utgangspunkt før kampen, mange var sjuke, bl.a Ottar Inge, Joachim, Stig Arne, Torgeir Hellebust, Henning og Tormod var skada, og Lars Petter og Per-Kenneth kom rett frå sjukesenga. I tillegg var Nils Svein opptatt med skule og Torgeir Halsen kom seg ikkje heim frå millitæret.
So keeper plassen var ikkje klar før nokre få minutt før kampen starta, stor honnør til Jørgen som er super sporty og tok keeper plassen på strak arm.
På benken frå start var Jon, Leif, ein halvskada Kai- Jonny og
undertegna hadde også hatt på seg drakt i dag, heldigvis slapp vi akuratt det,
la som kjent opp for 35 kg sida :)

Til slutt trur ej at ingen som var til stede på Åheim Stadion i dag har sett ett ein kamp med så fine mål. Spesielt kulene frå Lars Petter og Kenneth er det virkelig klasse over. No er vi på andre plass på tabelen, 3 poeng etter Brandal. Vi skal selge oss hardt dei siste kampane, og skal prøve å får første plassen, sjølv om det kan virke vanskelig i dag.