Kampfakta:
Lørdag 03.03.07
Stadlandet – Åheim 2 -9 (1-6)
Stadlandet Stadion (grus)

Mål Åheim: Runar Aahjem Løvold 2, Per Kenneth Hovdevik 2, Terje Aahjem, Jørgen Sundal,
Kai Jonny Thue Venøy, Torgeir Halsen og Terje Slagnes.

Åheim: Alf Kristian Berget, Håvard Aahjem Løvold, Daniel Ekremsæter, Øyvind Bakkebø, Terje Aahjem, Runar Aahjem Løvold, Torgeir ”Super” Halsen, Tore Høybakk, Per-Kenneth Hovdevik, Terje Slagnes og Jørgen Sundal.

Innbytte: Kai Jonny Thue Venøy, Karl-Martin Hellebust, Stig Rune Løvold, Henning Olav Hansen, Øyvind Eikrem og Kai Robin Hellebust.

Eit svært angreps villig Åheim lag, med heile 3 debutanta (Terje, Runar og Øyvind E) ville ikkje gjære det enkelt for Stadlandet sitt comeback i seniorfotballen.
Men helt i starten sleit Åheim å komme i gang. Stadlandet gjekk opp i ledelsen etter 14 minutt, og det kunne vært fleire bakover i denne perioden. Men når Runar skåret sitt første a-lags mål etter 18 minutt vart det masse Åheim resten av kampen. Og når Torgeir Halsen skåret 2-1 målet rundt halvtimen, løsna det skikkelig for ”periodotane”.
Terje Aahjem kunne heller ikkje være dårligare en Runar og skåret 3-1 målet like etter, sterkt av debutene. Åheim putta tre til før pause (Jørgen, PK og Runar). Runar sitt mål i sluttminutta var det skikkelig ”svong” over. Eit hardt skudd frå ca 30 meter, innom stanga, og dermed var unge Løvold 2 målskårer i 1 omg.

I andre omgang bytta Åheim på nesten heile laget. ”Alle” fekk nye posisjonar, og 6 nye kom inn, men Åheim hadde stålkontroll heile kampen. Rett nok skåret Stadlandet først også i 2 omg, men derifrå og inn var det Åheim og atter Åheim. Kjekt å sjå so mange gjære gode prestasjonar så tidleg i sesongen. Unggutane viser at det gror svært godt i Åheims fotballen, og alle he teke steg i riktig retning i løpet av sesongen. Kjekt å sjå Stig Rune igjen er med i miljøet, og han var skikkelig på hugget i den omgangen han spelte.
Det var også 7 mann som skåret i dag, so vi he mange som kan ta den oppgava også.

Neste treningskamp er mot Tjørvåg på Selje om 14 dager.