Mål Åheim: Jørgen Sundal 2, Kai Jonny Venøy og Lars Petter Bjørlykke

Gult kort Åheim: Jørgen Sundal og Torgeir Halsen (begge må sone neste kamp)

Åheim: Alf Kristian Berget, Karl Martin Hellebust, Trygve Norhagen, Torgeir Halsen, Pål Hellebust,
Tore Høybakk, Per Kenneth Hovdevik, Jørgen Sundal (kapt), Kai Jonny Venøy, Terje Slagnes og

Innbytte: Lars Petter Bjørlykke, Kenneth Bellen, Kai Robin Hellebust, Daniel Ekremsæter, Håvard Aahjem Løvold

Åheim gjor ein imponerande snuopprasjon i 2 omganen
mot Åmdal i Åmdalen.

Kampen begynte forrykende, og allerede etter 40 sekund var
Terje Slagnes bare millimeterer frå å gi Åheim ein drømestart, når han kom aleine mot Åmdal keeperen.
Rett etter på hadde Åmdal ein stor sjanse som dei heada over.
Men Åheim hadde bestemt seg for å begynne bra, og etter 3 minutter gjor Kai Jonny et kjemeraid på venstresiden,
og sette ballen sikkert bak Åmdal keeperen.
Kai Jonny var i stor form i opningsminutta og var stadig vekk eit uro moment for eit svært rutinert Åmdal forsvar, men dessverre måtte han gå av etter å blitt takla hardt, og var ute resten av omgangen.

Men Åmdal hadde ikkje tenkt å selge seg billig på Legene, so
etter 15 minutt gjor dei ei fortjent redusering til 1-1.

Dei fekk også ei svært tvilsom straffe etter halvtimen, som kun dommar
Birger Breivik forstod kvifor, straffa skåra dei sikkert på bak Alf Kristian.

men Åheim kom igjen, etter 35 minutt fekk Åheim frispark, og tok ein innøvt variant mellom Pål og Jørgen som Jørgen sikkert skåra med frå 25 minutter.
Dagens prestasjon so langt…

Kampen såg ut til å gå til 2-2 til pause, men dessverre so begynte Åheim å rote svært på slutten, og greide på uforståleg vis å sleppe inn to unødvendige mål på overtid. So 2-2 vart til 4-2 til Åmdal på eit øyeblikk. Surt og unødvendig.

Åheim måtte dermed skru opp nokre hakk i pausa, presshøgda vart litt justert, og målet var å gå ut å presse dei ut av stilen.
Åheim dominerte stort store deler av omganen, men mykje vart bare nesten.
Ballen ville ikkje i mål og frustrasjonen spredde seg i laget. Men når mørket var begynt å komme til Åmdalen skåra Lars Petter eit kjempe mål frå dødvinkel frå venstresida, enkelte vil ha det til at det skulle være eit innlegg, men vi trur at LP prøvde å skåre direkte ;)

Då fekk Åheim ”blod på tann” Torgeir vart flytta fram i angrep, nåke som umiddelbart ga meir trøkk. Halsen vart felt på ca 20 meter. Venstreslegga til Kenneth Bellen traff Jørgen på haude som sikkert skåra,
nok eit flott mål, og 4-4. Åheim forsette å presse, men dessverre så vart tida litt knapp til å avgjøre det heilt.