Mål Åheim: Jørgen Sundal (2), Henning Hansen og Per Kenneth Hovdevik

SJELDEN ELLER ALDRI HAR ÅHEIM STILT MED EIT YNGRE LAG EN MOT FLØ.
HEILE 7 STK ER, ELLER ER UNDER 17 ÅR. DERMED VAR UTGANGSPUNKTET TIL ÅHEIM VANSKELIG MED MANGE FASTE SPELARA BORTE.
MEN DEI UNGE IMPONERTE STORT I ULSTEINVIK OG ÅHEIM KUNNE
TA EIN FORTJENT SEIER MOT FLØ.

Åheim tok kommandoen frå start, og burde ha ledet tidlig i kampen, men ex ÅVK keeper Velle tok sjansane som Kent-Ove og Kai Jonny produserte. Men etter 15 minutt fekk Åheim hull på byllen, og gjekk opp i 1-0 etter ein flott crossar frå Kalle som Henning sikkert setter i mål. Åheim forsetter og presse og Henning og Daniel har eit flott samspell som hadde vært fortjent å få ein bedre skjebne.

Men etter 40 minutt kommer Jørgen seg fri og setter ballen sikkert i mål til ein fortjent 2-0 ledelse etter 1 omgang.

Åheim bestemte seg for avgjære kampen hurtig i 2 omgang, og allereide etter 3 minutt skårer Per Kenneth på eit frispark etter ein offside på andre sida av midtbana. Unge Velle burde vel tatt dette skuddet, men sola gjor det slik at det vart vanskelig.

Åheim forsette presset og burde ha skåret minst eit par ganger til, men som det av og til gjær i fotball fekk Flø ei redusering i det 35 minutt og fekk skikkelig blod på tann, for dei fekk 2-3 rett etter på. Åheim vært no skikkelig pressa og bare ein god Alf Kristian i Åheim målet gjær slik at Åheim fortsatt leder. Men so kom Jørgen seg fir i det 47 minutt og punkterer kampen skikkelig med 2-4 målet. Takk Jørgen!

Til slutt:
Men ei helt ny komponert startoppstilling, med mange unge spelera med lite eller ingen a-lags erfaring må vi innrømme vi var veldig spente før kampen. Men som dei leverer, alle gjær ein innsats mykje over det vi kan forvente og det blir vanskelig for dei so var vekke å komme seg inn igjen i ”varmen”.
Nokre døme: Per Kenneth vart flytta ned i midtforsvaret og Daniel opp på sentral midtbane, og han speler også der med stor sjølvsikkerhet og viser kan være eit alternativ i ”PK- rolla”.
Backane Håvard, Kalle og Kjetil som rydder skikkelig flott opp bak, og er ofte med på angrepa også offansivt, imponerande… Kai-Robin som er eit uro moment for Flø forsvaret heile kampen. Jobber opp og ned heile kampen og har ein skikklig ON-dag.
og ikkje minst Alf Kristian som har mange klasse redninger og berger oss i slutt minutta.

Sender også ein stor takk til Svenn og Stig Rune som har styrt guttelaget dei siste åra, og
som gjær ein flott jobb med disse gutane. 

Åheim: Alf Kristian Berget, Håvard Aahjem Løvold, Øyvind Bakkebø, Per Kenneth Hovdevik, Karl Martin hellbust, Daniel Ekremsæter, Kai Robin Hellebust, Jørgen Sundal, Kai Jonny Thue Venøy, Kent Ove Kragseth Sylte og Henning Hansen

Innbytte: Kjetil Westerås og Thomas Hellebust.