Viktig kamp mot Bergøy 2 mandagsskvelden

Åheim - Bergsøy 2
Åheim Stadion
Mandag 5 juni kl 18


 

Etter den gode starten med tre strake sigera, he vi komt ned på jorda igjen med to strake tap mot Ørsta laga Åmdal og Sæbø.
I begge kampane he vi mangla sentrale spelera, dei fleste er no tilbake igjen mot Bergsøy.
Vi vil alle tider mangle enkelt spelera på vårt nivå, denne gangen er Øyvind, Stig Arne og Kai Jonny vekke og uaktuelle.
Men som tidligare nemnt, vi spela alle tider med det beste laget disponibelt. Med så mange unge vi har i troppen, må vi rekne med litt variasjon i prestasjonane.

Bergøsy 2 har fått ein kjempestart på divisjonen og toppar før kampen mot oss i kveld. Derfor må vi rekne med harde tak i dag. Men vi skal selge oss veldig dyrt i kveld. Seier gir oss veldig god kontakt oppover igjen, med tap er vi hekta av litt i toppen.

Troppen er som sagt bra i dag. For første gang er Lars Petter Bjørlykke med oss på heimebane, Lars Petter har vært skada sida i april, blir viktig framover for oss.
Men aller mest gledelig er at vi har eit helt nytt fjes med oss i dag,
nemlig Lars Atle Jonasmo. Jonasmo har tidligare spelt for bl. a Voss, Norheimsund og Ørsta i 3 divisjon. Er ein anvendlig spelar som kan gå inn på dei fleste plassane på bana. Vi håper han vil styrke oss både i denne kampen og framover. Vi ønsker Lars Atle velkommen til Åheim.

Til slutt: Beklager at det har vært litt dårlig oppfølging på nett ei stund. Har vært masse på reiser, så har måtte sett det litt til side. Men skal bli bedre no framover.

Svein R.

Åheim IL
Postboks 17
6146 ÅHEIM
E-post: post@aaheim.no
             aaheim.il@gmail.com

Org.nr:971369418

Åheim Stadion

Slik blir du grasrotgiver
for Åheim IL

1009_heim_20il_20_20fotball.png

Kart Duestøylen

www.facebook.com/

Åheim IL
Åheim IL - fotball
Åheim IL Friidrett/Ski
Åheim IL fjelltrim

vipps: nr 130056

Medlems.
kontonr. : 3910 41 41777
Hoved.

Kontonr. : 3972 20 36100

doc_16053_6.jpg

   
vipps: nr 130056

sbm_logo_3x.png

Sibelco