Mål Åheim:Kent-Ove Kragset Sylte og Tore Høybakk

ÅHEIM SPELTE LANGT UNNA PARI, MEN DET HOLDT ALLIKEVEL
TIL SEIER PÅ EIT ”FULLT” ÅHEIM STADION.
MED DETTE HAR ÅHEIM FÅTT EIN DRAUME START PÅ SESONGEN.

Åheim fekk ein god start på kampen, men eit frispark frå Jørgen Sundal allerie etter
1 minutt. Åheim pressa i starten på kampen, og etter 6 min var Kent-Ove Sylte kun
millimetere frå å putte. Åheim hadde eit vit press, men det var Gjerdsvika som først fekk hull på byllen etter 15 minutt, det elles gode Åheimforsvaret feila ved denne anledningen, situasjonen lukta også litt offside.

Gjerdsvika teke litt over mitdvegs i omgangen uten å skape dei heilt store sjansane.
Men mot slutten av omgangen får Åheim ny inspirasjon, og Kent-Ove setter ein retur
frå keeper til 1-1. Åheim presse bo på, og det er ikkje ufortjent at Åheim tek leiinga etter 40 minutt ved Tore ”Hæstad” Høybakk.

2 omgang vart ei kjedelig avfære. Lite stemte for begge lag. Gjerdsvika hadde dei få sjansane som var, men Åheim skapte mest på dødballa, og både Torgeir Halsen og
Øyvind Bakkebø var nær skåring. Men Åheim kjempa på og sleit seg til seier.
På slutten av kampen kom også Stig Rune Løvold inn, lenge sida unge Løvold var på ut på Åheim grasa, blir det meir mon tru??? Stig Rune sin son Håvard, fekk også sin debut i a-lags samenheng i dag, og gjor ein flott innsats.

Til slutt;
Det bur masse i Åheim laget, i dag fekk vi ikkje ut det beste. Men allikevel blir det 3 poeng og fortsatt ledelse i serien, og det er tross alt det viktigaste. Spele messig var det eit hakk ned frå Kvamsøy kampen, men laget kjemper og slåst i alle dueller, og til slutt vinner ofte slike lag. Neste helg er det Flø på programet, ei ny tøff økt. Kampane mot Flø er alle tider jamne, so vi må igjen ta fram det beste i oss.

Kjekt var det også at over 120 stykker var tilstaed på Løvold mandagskvelden.
Det er lenge sida det har vært so masse på Åheim Stadion.