Jentelaget ute av NorwayCup etter tap for Ljan i straffesparkkonkurranse.

Jentelaget tok ledelsen heilt på slutten i første omgang på et pent skudd av Elise. Ljan utlikna etter ca 10 min av andre, og stillinga holdt seg både resten av 2. omgang og i begge ekstraomgangane. Dermed var det klart for straffesparkkonkurranse. Der var Jentene fra Ljan best, sjølv om Jill redda eit par av deira straffer, bomma også Åheim, og dermed ønsker vi Ljan lykke til vidare i turneringa.

AH

Jentelaget puljevinner med sin 4. seier, Guttelaget ute med tre tap.

Her er Jentelaget som ble puljevinnere under NorwayCup 2008

Jentelaget er videre til 16-dels finale som puljevinner etter seier 3-1 over Leknes. Åheim-jentene var i realiteten aldri trua i denne kampen etter at May-Brit sendte laget i ledelsene midt i første omgang. Åheim leda til slutt 3-0 før Leknes reduserte. Måla kom ved Elise og Thea (Langskudd i lengste hjørne).

No ventar vinnaren av Madla-Ljan på Abildsø bane AE6 onsdag kl 12:30.

Guttelaget er dessverre ute av turneringa etter å ha tapt sine to siste kamper også. Tapte 3-2 mot Fusa etter å ha leda 2-0 (Mål ved Thomas Løvold og Dan Robert Warberg.) Dei tapte sin siste kamp mot Lørenskog 7-0 i dag.

I kveld skal begge laga ut og spise pizza. I morgon venter en ny viktig kamp for jentene. Møt opp dei som kan for å heie!!!

AH

Jentelaget vant sin 3. seier

Åheimjentene var klar for kamp igjen i dag tidlig. Det vart tidlig kveld i går, en sliten gjeng hadde restituert seg etter den harde gårdsdagen, og satt i skyggen av bjørkene på Ekeberg kl 8 i dag tidlig og forberedte seg til kamp.
Det ble nok en vanskelig kamp. Stillinga var 0-0 til pause etter fleire gode redninger av Søre Neset sin keeper. Åheim fortsatte å trykke i andre omgang, og til slutt fikk May-Brit "hull på byllen" Ho scora fint aleine med keeper. Litt seinare hedda Elise inn et langt innkast fra Benedikte og dermed enda kampen 2-0 til Åheim.
No er stillinga i pulja slik at Åheim med maks uflaks kan bli nr tre, men jentene kan avgjere dette sjølve. Ett poeng i morgon holder til puljeseier.
Kampen mot Leknes går tirsdag kl 13:10 på bane E15.

AH

Guttelaget tapte sin første kamp, mens Jentelaget vant sin andre kamp også!!

Guttelaget var først i ilden på selve Ekebergsletta. dei møtte Brønnøysund 1 og var spent på kor sterkt dette laget var,
i og med dei leda sin avdeling i Nordland. Gutane tapte til slutt 2-0, etter å ha brent straffe på stillinga 0-0.
Godt kjempa av gutane som i morgen, mandag møter Fusa kl 18:30 på Rustad.

Jentelaget hadde etter sin første kamp en god opplevelse i bagasjen, hadde vært på skulen og dusja og slappa av og var klare for kamp nr 2 mot Kolnes/Nord. Motstandaren hadde vunnet sin første kamp 3-0, og var etter det vi kunne sjå den sterkaste motstandaren i gruppa. Mykje folk frå Åheim var og såg på, i tillegg var mange av jentene og støttespelarane til Åram sitt jentelag og støtta oss i tillegg.
Kampen vart egentlig meir spennande enn vi på sidelinja sette pris på. Åheim tok ledelsen 1-0 i første omgang etter fint spill der May-Brit kom rundt på kanten og la inn foran mål, der Elise enkelt kunne breiside ballen inn. Stor jubel, og kanskje ikkje heilt fortjent etter spillets gang.
I andre omgang spelte Åheim nedover (Ikkje alle banene er i like bra stand) men vi greidde ikkje å etablere spelet mot en god motstander. Etter redning på strek og flere gode angrep fra motstander blåste til slutt dommeren av kampen til stor jubel fra Åheim sine tilhengere.
Vi må vel sei vi vant en heldig seier, men poenga vil for alltid stå i historiebøkene som Åheim sine :-)

En sliten gjeng satte kursen for Ekeberghallen og middag, for så å dra til skulen og forberede seg til neste kamp mot Søre Neset i morgon kl 9 på Ekeberg E13.

AH

2 lag frå Åheim klare for NorwayCup

Gutter 16 og Jenter 16 skal i år delta på NorwayCup. Gutane som 11er lag og jentene som 7er lag.
Begge laga reiser til Oslo spent på kva motstand som møter dei der nede. Det blir ikkje buss nedover, mange av spelarane er allereie på ferie,
så dei møter vi som reiser fra Åheim, på Hovin skole, der begge laga skal bu.

Gutane er i Klasse B, Pulje B16 og skal møte Brønnøysund 1, Fusa og Lørenskog. Første kamp er mot Brønnøysund 1 søndag kl 14:30.

Jentene er i Klasse U, Pulje U13, og skal møte Jotun, Leknes, Kolnes/Nord, og SøreNeset. Første kamp mot Jotun allereie kl 09:00 på søndag.

Skal prøve å oppdatere sida kvar kveld med resultat og kommentar fra begge lag sine kampar.
Sjå også her for å få resultat: Åheim sine puljer: